Dostupan

Agromonte Siciliana pesto 100g

Vaš tajni sastojak!

Sicilijanski pesto je jedan od izvanrednih proizvoda stvoren zahvaljujući jedinstvenom ukusu sicilijanske tradicije. Snažan i odlučan ukus koji odražava jela sa ostrva Sicilija. Ovo je kulinarski specijalitet h nevjerovatnog ukusa i kvaliteta. Koristite ga za predjelo ili kanape, pa čak i kao začin za testeninu.
Agromonte pesta ponovo otkrivaju i unaprijeđuju drevnu sicilijansku tradiciju avana i tučka koja se koristila za izradu jednostavnih i prirodnih preliva za jela od testenine.

SKU: 9408 Kategorije: , , Tag:

Description

Additional information

Dodatne informacije

Agromonte je italijanska kompanija sa dugom tradicijom u proizvodnji proizvoda od čuvenog sicilijanskog paradajza.Njihovi proizvodi jedinstveni su po ukusu i kvalitetu i nastaju jednostavnim i tradicionalnim procesom proizvodnje a u svakom proizvodu osjeti se prirodan ukus i arome italijanske kuhinje. U svom asortimanu imaju čuvene italijanske passate , paradajz sosove, razne sosove za paste kao i brusketa namaze,a njihova pesta savršena su za aromatiziranje raznih jela i zasigurno će postati tajni sastojak u vašoj kuhinji.