Dostupan

Ambropek baget za sendvič 110g

Visokokvalitetni sastojci, delikatno dizajniran recept i posvećenost.

Ambropek pekarski proizvodi se prave od tradicionalnog, dugo fermentisanog kisjelog tijesta koje uparuju sa domaćim i međunarodnim ukusima.Domaća dizana tijsta i prirodni proces dizanja čine Ambropek hljebove izuzetnim, a vrhunsko brašno iz Slovačke i Mađarske zaslužno je za odličan miris, hrskavu teksturu i dugotrajnu svježinu.Za pravljenje hljeba od kisjelog tijesta potrebno je vrijeme i istrajnost jer od miješanja startera do pečenja proizvoda može proći i do 75 sati.Ovim štedite vrijeme i olakšavate poslovnu organizaciju.

Prirodno kisjelo tijesto može da sadrži više od 40 vrsta bakterija koje imaju blagotvorno dejstvo na zdravlje. Pomaže u održavanju ravnoteže crevne mikroflore, ne zakiseljuje tijelo, pa njegova konzumacija ne dovodi do nadimanja.

 

Description

Additional information

Dodatne informacije

Visokokvalitetni sastojci, delikatno dizajniran recept i posvećenost. Eto šta je dobar hleb.
Ambropek pekarski proizvodi se prave od tradicionalnog, dugo fermentisanog kisjelog tijesta koje uparuju sa domaćim i međunarodnim ukusima.

Domaća dizana tijsta i prirodni proces dizanja čine Ambropek hljebove izuzetnim, a vrhunsko brašno iz Slovačke i Mađarske zaslužno je za odličan miris, hrskavu teksturu i dugotrajnu svježinu.Svi Ambropek proizvodi se izra]uju u njihovoj pekari. U svojim pekarskim proizvodima ne koriste nikakve konzervanse – njihovu svježinu obezbjeđuje, s jedne strane, sama kisjela tijesta, a s druge strane proces dubokog zamrzavanja. Ambropek proizvodi se duboko smrznuti dostavljaju u prodavnice ili restorane gdje se nakon odmrzavanja ponovo peku u zagrijanoj rerni, a zatim se mirisni, svježi, pečeni proizvodi stavljaju na policu.

Svojim partnerima pružaju dodatna vrijednost a to je pouzdanost, koja je rezultat kontinuiranih konsultacija između njihovog posvećenog, profesionalnog tima i partnera.Za njih je takođe važan kontinuirani razvoj i usavršavanje. Svake godine uvodimo nekoliko sezonskih proizvoda. Željeli bismo da rastemo zajedno sa našim partnerima. Najsavremenija oprema i prefinjena tehnologija samo su dio njihovog proizvoda. Stručni tim je lojalan, entuzijastičan i želi da napreduje– a to je ono što je zaista važno u obezbjeđivanju i održavanju kvaliteta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ambropek baget za sendvič 110g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *