Dostupan

Coati Spianata piccante salama

Coati Spianata piccante salama

Samo začini i prirodni ukusi!

Najbolje iz tradicije prenosi se s generacije na generaciju. Majstorstvo i strast predstavljaju ovu veliku porodicu.Sa strašću i iskustvom biraju najbolje meso kako bi otkrili i razvili proizvode prirodnih aroma i ukusa, polako pripremane do savršenstva.

 

 

 

 

Description

Additional information

Dodatne informacije

Teritorija postaje remek-djelo
Le Famiglie del Gusto je pretvorio svoje korijene u umjetnost, transformišući i modernizujući tradicionalnu proizvodnju suhomesnatih proizvoda.
Kombinacija strasti i znanja koje se prenosi generacijama, dovela je do toga da originalna vizija raste i razvija se, održavajući snažnu vezu sa prošlom tradicijom.
Nove generacije, koje danas upravljaju porodičnim kompanijama, gledaju u budućnost sa stalnom težnjom ka inovacijama.
Jedna od firmi iz Le Famiglie del Gusto koju predstavljamo je Salumificio F.lli Coati je porodična firma četvrte generacije. Glavna fabrika, smještena u Arbizano Negrar (Verona), posvećena je preradi najrazličitijih delikatesnih proizvoda.
U cilju pružanja maksimalne garancije u lancu snabdijevanja i kvalitetu proizvoda, kompanija je stvorila objekat posvećen preradi i otkoštavanju svježeg svinjskog mesa.
Fleksibilnost proizvodnje i stručnost omogućili su kompaniji da se uspješno takmiči u različitim italijanskim prodajnim kanalima.
Kompanija danas može da se pohvali jakim prisustvom u sektoru HoReCa kao i u najvećim italijanskim supermarketima i hipermarketima, snabdevajući proizvode robnih marki i privatne robne marke.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coati Spianata piccante salama”

Your email address will not be published. Required fields are marked *