Dostupan

Delamaris skuša Mediterana 125g

Mediterana skuša dočarava nam ukuse ljeta i mora s dodatkom zelenih maslina, mahuna i kapara. Umak čine suncokretovo ulje, začini, voda i so.
Riblji proizvodi važan su izvor bjelančevina i bitan sastavni dio zdrave prehrane. Filete skuše Delamaris 125 g, koja sadržava čak 21 g bjelančevina po porciji, preporučujemo posebno kod sportskih aktivnosti.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Delamaris d.o.o. ponuđač je zdravih i visokokvalitetnih ribljih proizvoda od potpuno prirodnih sastojaka i samo najboljih sirovina. Iskustvo koje proizlazi iz više od 140 godina tradicije u kombinaciji s modernom tehnologijom povoljnom za okolinu omogućuje da Delamaris kao nekad i danas nudi potpuno prirodne proizvode bez bilo kakvih aditiva (tj. konzervansa, pojačivača ukusa, boja itd.). Svi su riblji proizvodi bez glutena i prirodni su izvor kalcijuma i omega-3 masnih kisjelina.
Poslovanje poduzeća usmjereno je na kvalitet koji je i cilj .Širok asortiman proizvoda prilagođenih modernim prehrambenim navikama. Predanost kvalitetu proizvodnje i brigu za okolinu i potrošače potvrđuju IFS i HACCP certifikatima kvaliteta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delamaris skuša Mediterana 125g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *