Dostupan

Farchioni Il Casolare ektra djevičansko maslinovo ulje 1l

Još 1780. Farchioni porodica se bavila uzgojem i obradom maslina i pravljenjem maslinovog ulja u Italiji. Svaka generacija porodice prešla je na sledeći nivo stručnosti u odabiru i miješanju ulja. 100% italijansko nefiltrirano ekstra djevičansko maslinovo ulje Il Casolare  je najprodavanije prirodno nefiltriranih ekstra djevičansko maslinovo ulje u Italiji.

Farchioni Il Casolare ekstra djevičansko maslinovo ulje s razlogom je za kratko vrijeme postalo jedno od omiljenih maslinovih ulja i  na našem tržištu!
Ovo tamno zeleno, hladno cijeđeno, nefiltrirano ekstra djevičansko maslinovo ulje ima tipičan miris svježe presovanih maslina.
Njegov voćni uravnotežen ukus, čini ga glavnim junakom vaših omiljenih jela. Stvoreno je upotrebom različitih maslina koje zadržavaju zelenu boju i izrazito voćni ukus. Ove masline su prirodno hladno presovane i nisu podvrgnute nikakvom hemijskom procesu.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Ova priča započinje 1780. godine u antičkom gradu Spoleto iz regiona Umbria u podnožju Apenina, kada porodica Farchioni započinje proizvodnju maslinovog ulja. Kroz strast, inovativnost i posvećenost u opredeljenju da se bude najbolji iz generacije u generaciju, Farchioni korijeni su izrasli u vodećeg svjetskog proizvođača sa čuvenim i vrhunskim kvalitetom maslinovog ulja. http://www.oliofarchioni.com