Dostupan

Farmersko blago livanjski sir u čili ulju 200g

Tehnologija proizvodnje sireva za ovu liniju proizvoda u velikoj mjeri ostala je ista, s tim što se koriste zreliji sirevi koji će dodatnim odležavanjem u ulju zadržati svoju pikantnu notu. Ideja je bila da se napravi sir koji će svojom ljutoćom doslovice žariti i paliti nepca onih koji su spremni da se izlože ovoj vatrenoj pustolovini.

Čili ulje, rađeno prema meksičkoj recepturi i tradicionalni livanjski sir izrezan na kockice predstavljaju izazov više za sve one koji su spremni da ga probaju.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Dugogodišnja tajna i tradicija proizvodnje Livanjskog sira unazad četiri generacije i posebno odabrano mlijeko sa livanjskih pašnjaka spojeni su u nadaleko prepoznatljiv i cijenjen Livanjski sir – Farmersko Blago.Ponosno možemo reći da na Vaše stolove donosimo dašak prošlosti i tradicije protkan vrhunskim kvalitetom i prepoznatljivim ukusom. Livanjski sir za nas je stil života, temperamentan, jak i zavodljiv. Spojio je u sebi surovost i čistoću bosanskih zima ali i ugodnost i vrelinu hercegovačkih ljeta. U sebi je sačuvao najbolje od dvije klime, dva podneblja i kao takav je čuvar bosansko-hercegovačke osobenosti.