Dostupan

Fine Food pita sirnica 810g (40% fila)

Fine Food tradicionalni burek , sirnica, zeljanica ili krompiruša savršene postaju u vašem domu, nakon što ih ispečete u rerni na 250 stepeni između 30 i 35 minuta .

Fine Food je brend koji je za kratko vrijeme svojim delicijama osvojio je Sarajevo a sada je dostupan i u regionu.Njihov recept je jednostavan. Znanje, ljubav i predani rad, vrhunske sirovine povezane tradicionalnim recepturama i snaga moderne tehnologije, formula su za vrhunske proizvode.Već poslije prvog zalogaja , osjetićete autentičan ukus tradicionalnih bosanskih receptura, svi proizvodi iz njihovog asortimana razvijeni  su u saradnji sa gastronomskim stručnjacima,napravljeni od posebno biranih sastojaka , sa fokusom na njihov kvalitet i porijeklo , uz upotrebu poslijednjih prehrambenih tehnologija u proizvodnji.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Fine Food je brend koji je za kratko vrijeme svojim delicijama osvojio je Sarajevo a sada je dostupan i u regionu.Njihov recept je jednostavan. Znanje, ljubav i predani rad, vrhunske sirovine povezane tradicionalnim recepturama i snaga moderne tehnologije, formula su za vrhunske proizvode.
Fine Food slojeviti asortiman čini gotovo dvije stotine proizvoda, razvijan je kako bi zadovoljio različite gastronomske zahtjeve potrošača pa čak i ona, najzahtjevnija nepca. Svaki proizvod napravljen je od posebno odabranih sastojaka, uz upotrebu poslednjih prehrambenih tehnologija kako bi se osigurala zdravstvena ispravnost i najviši kvalitet koji odgovara međunarodnim standardima.Proizvodi se dijele u više kategorija a izuzetno su atrakivni za HoReCa sektor!

Već poslije prvog zalogaja , osjetićete autentičan ukus tradicionalnih bosanskih receptura,zato što su svi proizvodi iz njihovog asortimana razvijeni u saradnji sa gastronomskim stručnjacima,napravljeni od posebno biranih sastojaka ,sa fokusom na njihov kvalitet i porijeklo , uz upotrebu poslijednjih prehrambenih tehnologija u proizvodnji.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fine Food pita sirnica 810g (40% fila)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *