Dostupan

Mg Mivela gazirana mineralna voda 1,35l

Mineralna voda Mg Mivela je jedinstvena po tome što samo 1 litar ove vode sadrži 330 mg magnezijuma, a to znači da količina magnezijuma u litri mineralne vode Mg Mivela potpuno zadovoljava dnevne potrebe organizma za ovim mineralnom.
Mg Mivela po svom sastavu i fizičko-hemijskim karakteristikama se izdvaja od svih ostalih izvorišta svoje zone.Crpi iz dubokih slojeva zemlje, gdje voda u kontaktu sa stijenama rastvara minerale, čiji specifičan odnos i količina daju Mg Miveli jedinstveni sastav. Baš zbog takvog sastava i međusobnog odnosa elektrolita rastvorenih u Mg Mivela vodi, njihovoj pojedinačnoj količini i njihovom ukupnom broju Mg Mivela nije obična mineralna voda, odnosno izdavaja se od svih ostalih izvorišta u svijetu.

 Pored gazirane i blago gazirane Mg Mivele  dostupna je i negazirana Mg Mivela

SKU: 8608 Kategorije: , , Tag:

Description

Additional information

Dodatne informacije

Prirodni izvor vode Mg Mivela nalazi se u ataru sela Veluće kod Trstenika.Priroda je selu Veluće podarila izvor mineralne vode koja je svojim kvalitetom zadovoljila svjetske standarde.Prva hidrogeološka istraživanja na ovom području datiraju još sa početka XX vijeka kada su otkriveni podzemni izdani ljekovite vode.Mg Mivela se svrstava u kategoriju mineralnih voda za koje ne postoji ograničavajući faktor unosa u organizam. Ono što posebno treba naglasiti je količina magnezijuma u obliku koji je rastvorljiv i koji se lako iz tankog crijeva transportuje u krv. Ta brza apsorpcija digestivnog trakta obezbjeđuje konstantno prisustvo magnezijuma u organizmu bez oscilacija karakterističnih za unos magnezijuma u drugom obliku. Osmolalnost mineralne vode Mg Mivela je veoma bliska osmolalnosti tjelesnih tečnosti u organizmu, što je još jedna od jedinstvenih prednosti ove vode a što predstavlja faktor bezbjednosti da mogu da je koriste osobe svih životnih dobi i različitih patoloških stanja. Za unos Mg Mivele ne postoje ograničavajući faktori kao što su: uzrast i zdravstveno stanje. Mg Mivelu mogu piti svi, očekujući samo blagotvorne efekte magnezijuma kao i njen prijatan osvježavajući ukus.