Dostupan

Pik Kulen

PIK Vrbovec je poznat po svom bogatom i raznolikom programu trajnih kobasica koji će zadovoljiti različite ukuse gurmana.

PIK Kulen oduševiće sve one koji uživaju u ljućim ukusima.Proizveden je prema tradicionalnoj recepturi, a vrhunski kvalitet garantuju samo najkvalitetniji sastojci. Karakterističan po boji, mirisu i ukusu kulen je neizostavna namirnica na stolu svake domaće, ali i moderne kuhinje.Specifičan, pikantan ukus crvene paprike i nota dima, PIK kulenu daju pravu domaću aromu.
Kao ni ostale mesne prerađevine pod brendom PIK, PIK Kulen ne sadrži pojačivače ukusa, vještačke boje , gluten, ni soju.

Možete je naći i u praktičnom pakovanju od 100g.

Description

Additional information

Dodatne informacije

PIK Vrbovec mesna industrija vodeća je mesna kompanija u Hrvatskoj i regiji sa preko 70 godina tradicije.Zahvaljujući značajnoj modernizaciji proizvodnih pogona i logističkih centara, kontinuiranom ulaganju u kvalitetu proizvoda i praćenju trendova kao i novoj poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i potrošaču, PIK postaje prepoznatljiv brand i tržišni lider u Hrvatskoj i regionu.Pik Vrbovec prati i svjetske zdravstvene trendove pa su svi Pik Vrbovec proizvodi sadrže 25 % manje soli.