Dostupan

Pik Panona salama narezana 100g

PIK naresci su praktični, unaprijed narezani i spremni za upotrebu, štede vrijeme jer nema čekanja u redu na delikates sektoru, lako se otvaraju, a  zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji  garantuju svježinu, jednak miris, ukus i boju kao i naresci narezani na delikates sektoru, samo što štede vaše vrijeme!.
Što je najvažnije, ne sadrže pojačivače ukusa, vještačkih boja, gluten ni soju a imaju 25% manje soli.

PIK Panona salama proizvedena je u tradicionalnom stilu od svinjskog usitnjenog mesa i prirodnih začina: bijelog luka i cjelog zrna bibera. Panona salama je velikog promjera, tradicionalnog domaćeg ukusa, gdje krupno mljeveni komadi mesa daju specifičan presjek i izuzetnu sočnost.

Description

Additional information

Dodatne informacije

PIK Vrbovec mesna industrija vodeća je mesna kompanija u Hrvatskoj i regiji sa preko 70 godina tradicije.Zahvaljujući značajnoj modernizaciji proizvodnih pogona i logističkih centara, kontinuiranom ulaganju u kvalitetu proizvoda i praćenju trendova kao i novoj poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i potrošaču, PIK postaje prepoznatljiv brand i tržišni lider u Hrvatskoj i regionu.Pik Vrbovec prati i svjetske zdravstvene trendove pa su svi Pik Vrbovec proizvodi sadrže 25 % manje soli.