Dostupan

Pink ćevapi 1kg

Pink zamrznuti ćevapi sadrži goveđe i junjeće meso I i II kategorije!

Proizvodi Pink ćevabdžinice  garantuju svježe meso sa Zlatiborskih pašnjaka i njegova prerada po HACCAP i IFS sistemu kvaliteta. Spoj tradicionalnih recepata, savremene tehnologije i najviših standarda obezbjeđuje jedinstveni ukus po kome su prepoznatljivi.Svi njihovi  proizvodi su bez GMO (genetski modifikovanog materijala) Prvi su u srbiji uveli “frozen sistem” zaleđivanja pljeskavica i ćevapa.Ova napredna tehnologija omogućava da se za samo pet minuta zaledi usitnjeno meso koje je oblikovano u ćevape i pljeskavice. Zahvaljujući tome meso zadržava sva svoja pozitivna svojstva i proteine. Tokom procesa zaleđivanja koristi se prehrambeni ugljen-dioksid koji garantuje da meso ne može sadržati bakterije.Ovako obrađene pljeskavice i ćevapi mogu se direktno staviti iz zamrzivača u tiganj ili na roštilj i za 5 minuta biće gotovi!

Za meso biraju najkvalitetnija grla stoke sa zlatiborskih pašnjaka. Nnjihova prerada mesa poštuje visoke standarde u proizvodnji hrane što potvrđuju i sertifikati međunarodnih institucija koje posedujemo: HACCP i IFS.

 

SKU: 12305 Category: Tag:

Description

Additional information

Dodatne informacije

Proizvodi Pink ćevabdžinice  garantuju svježe meso sa Zlatiborskih pašnjaka i njegova prerada po HACCAP i IFS sistemu
kvaliteta. Spoj tradicionalnih recepata, savremene tehnologije i najviših standarda obezbjeđuje jedinstveni ukus po kome su prepoznatljivi.Svi njihovi  proizvodi su bez GMO (genetski modifikovanog materijala)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pink ćevapi 1kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *