Dostupan

Sara prirodna mineralna voda 0,5l

Sarajevski kiseljak je početkom godine proširio svoj portfolio i tržište plasirao negaziranu prirodnu mineralnu vodu Sara.

Sara je negazirana prirodna mineralna voda nastala iz čistoga netaknutog brdovitog krajolika središnje Bosne. Provjereno porijeklo, besprijekorna čistoća i uravnotežen mineralni sastav s niskim sadržajem natrijuma odlike su vode Sara. Uz pomoć najsavremenije tehnologije i zaštićena od spoljnih uticaja Sara putuje od izvora do svake boce, čime je osigurano da ostane u svom izvornom obliku.

Važno je znati:

• uravnotežen mineralni sastav
• nizak sadržaj natrijuma
• lak i svjež ukus koji osigurava kvalitetno osvježenje u svakoj prilici.

SKU: 4654 Kategorije: , Tags: ,

Description

Additional information

Dodatne informacije

Sa tradicijom dugom više od 120 godina u proizvodnji mineralne vode, Sarajevski kiseljak d.d. danas je dio Agrokor koncerna jedne od najvećih i najjačih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Promišljena ulaganja u modernizaciju, razvoj i nove tehnologije osigurali su da Sarajevski kiseljak postane najveća i najmodernija punionica mineralne vode . 2020.godine u pogon je puštena i proizvodna liniju nove fabrike u Kreševu. Riječ je o najvećoj strateškoj investiciji kompanije, ukupne vrijednosti veće od 20 milijuna konvertibilnih maraka,odakle i dolazi voda Sara.