Dostupan

Select Milk svježi kozji sir 350g

Proizvodi od 100% kozjeg mlijeka

Idealan za salate, sendviče, pite i kolače!

Sir koji uz izvanrednu mazivost i punoću ukusa predstavlja i izvor veoma značajnih proteina, vitamina i minerala neophodnih u svakodnevnoj ishrani. Izvanredan je za pripremanje raznih salata, sendviča, pita i kolača.

SKU: 10802 Kategorije: , Tag:

Description

Additional information

Dodatne informacije

Proizvodi od 100% kozjeg mlijeka
Mljekara Selec Milk je projektovana i izgrađena prema najvišim evropskim standardima iz oblasti prehrambene industrije i predstavlja jedan od najvećih pogona za preradu kozjeg mlijeka. Proizvodnja je pokrenuta juna 2007. godine i odvija se shodno HACCP sistemu – sistemu bezbjedne hrane.
Svjesni nutritivnog i zdravstvenog potencijala kozjeg mlijeka, postavili su veoma visoke kriterijume za kvalitet sirovog mlijeka, koje se obezbjeđuje sa sopstvene farme i otkupom od nekoliko farmera.
Kao rezultat toga, proizašla je bogata lepeza jedinstvenih i izuzetno kvalitetnih proizvoda od kozjeg mlijeka koji se koriste ne samo kao hrana, već i u preventivne i terapeutske svrhe kod brojnih zdravstvenih poremećaja.

U skladu sa tim, naročito moramo naglasiti da u sastav naših proizvoda ulazi isključivo kozje mleko bez dodataka bilo kakvih konzervansa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Select Milk svježi kozji sir 350g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *