Dostupan

Teddie kremasti maslac od kikirikija 510g

Kikiriki buter Teddie, osim što je delikatesnog ukusa veoma je hranljiv proizvod. Sastoji se od najmanje 90% kikirikija, bez vještačkih zaslađivača, boja i konzervansa.
Teddie je odličan izvor proteina kojih sadrži 19%, biljnih vlakana, vitamina E, niacina, fosfora i magnezijuma.
Teddie je potpuno bez holesterola i u osnovi sadrži uglavnom nezasićene masti koje su se pokazale da snižavaju nivo ”lošeg” holesterola u krvi.
Dve kašike Teddie kikiriki butera obezbjeđuje 18% dnevne potrebe folne kisjeline koja utiče na spriječavanje srčanih oboljenja kao i deformiteta ploda kod trudnica.
Zbog svojih nutritivnih i energetskih osobina Teddie se posebno preporučuje u ishrani djece, mladih, sportista, trudnica, osoba koje poste, starijih osoba i svih onih koji imaju problema sa povišenim krvnim pritiskom i povećanom tjelesnom težinom.

Dvije kašike Teddie kikiriki butera kao namaz na hljebu čine kompletan obrok.

SKU: 183 Kategorije: , , Tag:

Description

Additional information

Dodatne informacije

Teddie, originalni američki kikiriki buter je jedan od tri najbolja američka brenda. Bez aditiva i emulgatora obezbjeđuje vam kvalitetan obrok sa samo dvije supene kašike. Kao posni proizvod, sa visokim sadržajem biljnih proteina, zadovoljiće potrebe i onih koji ne konzumiraju proizvode životinjskog porekla. Ovaj proizvod, se svojim vrhunskim kvalitetom izdvaja od trenutne ponude na tržištu.