KategorijeNovosti

Marikomerc vrhunski proizvodi od sada i u Crnoj Gori!

Sa više od 30 godina rada u industriji prerade ribe i morskih proizvoda, Marikomerc je specijalizovan za proizvodnju i distribuciju…

KategorijeNovosti

Magice Ice sladoledi – Ekonomičan i ukusan izbor za profesionalce!

Magic Ice sladoledi su odličan izbor za restorane, hotele, poslastičarnice i sve HoReCe objekte koji žele da ponude kvalitetan desert…

KategorijeNovosti

Simonini Guanciale al Pepe – autentičan italijanski sastojak za vrhunski gastronomski doživljaj!

Ako volite italijansku kuhinju i težite ka vrhunskom gastronomskom iskustvu, onda vam guanciale sigurno nije nepoznat pojam. Ova delikatesna sušena…

KategorijeNovosti

Novo u ponudi! Vrhunske italijanske smrznute mozzarelle!

𝐎𝐭𝐤𝐫𝐢𝐣𝐭𝐞 𝐬𝐯𝐢𝐣𝐞𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐳𝐯𝐨𝐝𝐚 𝐂𝐚𝐬𝐞𝐢𝐟𝐢𝐜𝐢𝐨 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞 🇮🇹 Vođeni strašću za kvalitetnim proizvodima, više od 100 godina proizvođači su vrhunskog italijanskog sira.…

KategorijeNovosti

NOVO – AIA pasterizovana jaja za profesionalnu upotrebu

KategorijeNovosti

Zanetti Stracciatella di Buratta je spoj tradicije, znanja i iskustva !

U živopisnom regionu Pulja na jugu Italije, dva mliječna delikatesa blistaju među vjekovnim tradicijama: Burrata i Stracciatella . Ovi sirevi…

KategorijeNovosti

Simonini vrhunski italijanski delikatesi od sada i u Crnoj Gori!

U srcu italijanske doline hrane između Modene i Parme Simonini  proizvodi širok spektar tradicionalnih suhomesnatih delicija. Priča o ovoj kompaniji…

KategorijeNovosti

Aurelia HoReCa asortiman – savršen balans kvaliteta i praktičnosti!

HoReCa asortiman Aurelia svježe i smrznute tjestenine namijenjen je restoranima i hotelima kao i svim ugostiteljima koji žele obogatiti svoje menije atraktivnim izborom svježe…

KategorijeNovosti

NOVO – Raclette sir dolazi nam iz Francuske!

U naš asortiman uvrstili smo vrhunski  Raclette Le Col des Fourches sir – Gastronomski trend! Savršeno topiv, punog ukusa i…

KategorijeNovosti

Nutrifree bezglutenski proizvodi od sada dostupni i u Crnoj Gori!

Gluten je jedan od najzastupljenijih alergena u hrani, u restoranima se sve više traže jela koja ne sadrže gluten. Uključivanje…