KategorijeNovosti

Najbolje pizze samo sa najboljim brašnom!

Iz italijanskog mlina Agugiaro sa tradicijom od 1874 godine donosimo vam inovativni brend 5 Stagioni brašna za pizzu vrhunskog kvaliteta.Posjeduju izuzetno bogat asortiman brašna , duster brašna , mješavina brašna kao i ‘mother yeast’ kvasca namijenjenih svim primjenama u picerijama.

Prvi je brend posvećen proizvodnji specijalizovanog brašna i kvasca za pizze ,takođe, prvi je brend koji posjeduje integrisani patentirani proces obrade koji koristi dvije vrste mljevenja .

Posjetite The pizza world of Pizza Stories

Brend je prisutan u preko 95 zemalja širom svijeta.Za nekoliko godina osvojio je nacionalno vodeću ulogu i postao apsolutni lider u Italiji , ali je takođe prepoznat i cijenjen u cijelom svijetu.Brend koji nikad ne prestaje da se razvija zahvaljujući konstantnim istraživanjima u Agugiaro & Figna grupi koji teže savršenstvu. Brend koji garantuje najbolje rezultate u profesionalnoj kuhinji.

Le 5 Stagioni brašno je dizajnirano i kreirano da se prilagodi različitim potrebama profesionalaca.

Lideri u kontroli kvaliteta

Posjeduju čak 3 centra za istraživanje ,razvoj i kontrolu kvaliteta .Ovo brašno se dobija iz selekcije žitarica iz najboljih uzgoja u Italiji i širom svijeta. Svaki korak, od žetve do mljevenja podleže strogoj kontroli kvaliteta kako bi se ponudio zdrav proizvod sa najboljim karakteristikama odabranih žitarica.

Predstavljamo vam dvije vrste 5 Stagioni brašna za pizzu iz našeg asortimana.

Le 5 Stagione Classica “00”

Ovo ‘zlatno’ brašno , kako ga još nazivaju , je meko pšenično brašno tipa „00“ koje sadrži preko 10% proteina , što ga čini  pogodnim za sva tijesta kojima se kvasac dodaje direktno i indirektno  i kojima je  potrebna odlična elastičnost.

Posebno pogodan za tijesta sa visokom hidratacijom, preporučuje se i za startere, odlično je osvježenje i za prirodni kvasac.Dobro je i za potrebe brzog pravljenja pizza tijesta u kratkom vremenskom roku.

Pogledajte kompletne karakteristike ovog brašna .

Le 5 Stagione Pizza Napoletana Rossa

Napoletana brašno je brašno sa visokim sadržajem proteina od čak 13% , što ga čini pogodnim za sva tijesta kojima se kvasac dodaje direktno i indirektno i kojima je potrebna odlična elastičnost.Posebno je pogodno za tijesta sa visokom hidratacijom, preporučuje se i za startere, odlično je osvježenje i za prirodni kvasac.Brašno tipa „00“ sa visokim sadržajem proteina, sposobno da održi strukturu glutena dugo vremena.Ovo brašno je odobreno od strane AVPN – L’Associazione Verace Pizza Napoletana (Asocijacija Prave Napuljske Pice).

Strukturisano i otporno, koristi se za pravljenje napuljskog tijesta dugog sazrijevanja.Izbalansirano je da poveća elastičnost tijesta u odnosu na snagu.

Pogledajte kompletne karakteristike ovog brašna .

Kompletna HoReCa asortiman pogledajte na našoj web stranici ili kontaktirajte naš prodajni tim koji će u najkraćem roku za vas obezbijediti najpovoljnije tržišne uslove i kvalitetnu podršku vašem poslovanju .

prodaja@skorpion.me

Kompletan asortiman pogledajte na našoj web stranici.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *