Dostupan

Aurelia ravioli od vrganja 250g

Vrganj je jedna od najkvalitetnijih gljiva i zato ga zovu šumskim kraljem. Jedinstvenog, snažnog, ali ugodnog mirisa i ukusa, ljetnji vrganj jedna je od najukusnijih gljiva. Koristi se u tradicionalnoj i modernoj kuhinji jer svako jelo učini „svojim“, toliko je njegov ugodni ukus dominantan. Ako se koristi u pravim omjerima istaknuće i obogatiti ukuse namirnica koje s njim dolaze u kontakt, a taj osjetljivi balans ukusa možete naći u Aurelia raviolima od vrganja.

Da li ste znali da Aurelia tjestenine možete zamrznuti do dana konzumacije? Nije je potrebno odmrzavati prije kuvanja. Dovoljno je da je izvadite desetak minuta prije, dok se grije voda i kada je voda proključala ubacite je u lonac. Vrijeme kuvanja je isto kao kad je tjestenina svježa.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Hraniti se zdravo znači jesti svježu hranu bez aditiva, puno žitarica, voća i povrća i hranu siromašnu mastima, a bogatu složenim ugljenim hidratima. Isključivo vrhunski sastojci i pažljivi proces proizvodnje daju svježoj Aurelia tjestenini, posebnu punoću ukusa. Osim što je nakon kupovine možete iskoristi do roka koji je istaknut na ambalaži, Aurelia tjestenine možete zamrznuti do dana konzumacije. Nije je potrebno odmrzavati prije kuvanja. Dovoljno je da je izvadite desetak minuta prije, dok se grije voda i kada je voda proključala ubacite je u lonac. Vrijeme kuvanja je isto kao kad je tjestenina svježa.