Dostupan

Aurelia tortelloni rikota i spanać 250g

Ricotta je talijanski svježi sir slatkastog ukusa i kremaste teksture. Ricotta u prijevodu znači “ponovno kuvan”, jer se za proizvodnju koristi surutka koja preostaje nakon proizvodnje drugih sireva, koja se cijedi i (opet) lagano kuva. Budući da je surutka puna proteina, sir ricotta se može pohvaliti niskim udjelom masti, laganom strukturom i bogatstvom proteina. Tortelloni Riccota&Spanać osvojili su najzahtjevnija nepca.

Osim što je nakon kupovine možete iskoristi do roka koji je istaknut na ambalaži, Aurelia tjestenine možete zamrznuti do dana konzumacije. Nije je potrebno odmrzavati prije kuvanja. Dovoljno je da je izvadite desetak minuta prije, dok se grije voda i kada je voda proključala ubacite je u lonac. Vrijeme kuvanja je isto kao kad je tjestenina svježa.

Aurelia svježa tjestenina od durum pšenice je bez konzervans i kuva se samo 3 minuta !

Description

Additional information

Dodatne informacije

Hraniti se zdravo znači jesti svježu hranu bez aditiva, puno žitarica, voća i povrća i hranu siromašnu mastima, a bogatu složenim ugljenim hidratima. Isključivo vrhunski sastojci i pažljivi proces proizvodnje daju svježoj Aurelia tjestenini, posebnu punoću ukusa. Osim što je nakon kupovine možete iskoristi do roka koji je istaknut na ambalaži, Aurelia tjestenine možete zamrznuti do dana konzumacije. Nije je potrebno odmrzavati prije kuvanja. Dovoljno je da je izvadite desetak minuta prije, dok se grije voda i kada je voda proključala ubacite je u lonac. Vrijeme kuvanja je isto kao kad je tjestenina svježa