Dostupan

Galbani Professionale Mini mozzarela od 8g ,pakovanje 1kg

Galbani Mozzarella Mini kuglice od 8 grama su meke i vlažne teksture i pune su mliječnog ukusa, idealne za stvaranje zanimljivih predjela i grickalica.

Galbani Mozzarella je meki masni kravlji sir, ujedno i jedan od najpoznatijih italijanskih sireva na svijetu.Dobru mozzarellu odlikuje svjež mliječni ukus, vrlo blag i nježan, ali prepoznatljiv, s laganom kisjelom notom.Mozzarella je omiljena u proljeće i ljeto, uz svjež paradajz, prelivena dobrim maslinovim uljem i ukrašena listićima svježeg bosiljka. 

Galbani – broj 1 sir u Italiji!

Description

Additional information

Dodatne informacije

Galbani je jedan od najprestižnijih prehrambenih italijanskih kompanija širom svijeta , puna istorije i tradicije, a istovremeno okrenut ka budućnosti i inovacijama. Osnovana 1882. Godine Galbani je postao reper za mliječne proizvode, kao vodeći dobavljač italijanskim sirom. Danas Galbani je broj 1 sir u Italiji, a prodaje preko 300 proizvoda u 80 zemalja, što ga čini vodećim izvoznikom italijanskih sireva u svijetu.Kompletan Galbani Professionale asortiman proizvoda je širok i raznovrstan, dizajniran da zadovolji potrebe ugostiteljskih profesionalaca u svakom trenutku . Od predjela do deserta, dopustite da budete inspirisani Galbani rješenjima za vaš meni dizajniran da optimizuju vaše pripreme i serviraj kvalitet i inovativnost vašim gostima.