Dostupan

Just Superior Arriba kakao prah 150g

Potpuno drugačiji kakao sa garantovanim pozitivnim uticajem na vaše zdravlje.

Superior Arriba Nacional kakao prah iz Ekvadora spada u najbolje kakao prahove na svjetskom tržištu. To možete lako i sami videti po njegovom ukusu, a svakako od takvog kakao praha možete očekivati sve zdravtsvene benefite koje jedino pažljivo procesirane autohtone sorte kakaoa pružaju.

  • Arriba Nacional je najcjenjenija i najrjeđa autohtona sorta kakaoa na svijetu.
  • Dokazani zdravstveni benefiti – jer samo ovakav kakao prah sadrži dovoljno flavanoida i drugih fitonutrijenata.
  • Superior Arriba dolazi direktno sa nekoliko plantaža iz samo jedne oblasti Ekvadora, koja se smatra istorijskom postojbinom kakaoa.
  • Garantovano hladno procesiran, po specijalizovanom postupku proizvodnje, specifičnom za njihovog dobavljača.
  • Obrađen u malim i pojedinačnim serijama samo za vas – garantovano porijeklo i svježina.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Just Superior je porodična firma koja je nastala kao odgovor na traganje za najboljim rješenjima protiv, prvenstveno narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam je moderni način života i ishrane donio. Njihov pristup je baziran na temeljno proučenim, naučno provjerenim i pažljivo odabranim sastojcima i proizvodima koji su 100% provjerenog porijekla, sertifikovano organski i potpuno prirodni – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži)! Nudeći premium organske proizvode beskompromisnog kvaliteta, čineći ih lako dostupnim i jednostavnim za korišćenje, kreirano je povoljno okruženje u kojem će hrana biti u funkciji podizanja kvaliteta života i dobrobiti, motivišući ljude da žive zdravijim, punijim i uspešnijim životom.