Dostupan

Just Superior Dominikana kakao prah 150g

Ako ste tražili povoljan a visokokvalitetan organski kakao prelepog ukusa – na pravom ste mestu!

Poslije Perua i Ekvadora, nekoliko zemalja Južne Amerike je poznato po dobrom kakaou, među kojima je i Dominikanska Republika.
Kompanija koja proizvodi Just Superior organski kakao prah Dominikanu, je porodična firma koja se bavi kakaoom od 1905. godine! Pored organskih sertifikata, posjeduju i setifikat za ’fer poslovanje’ (fair trade), kao i Rainforest Alliance sertifikat. Sertifikati su od izuzetne važnosti za proizvodnju kakaoa, jer pokazuju da se kompanija ne bavi masovnom industrijskom proizvodnjom ove biljke već vode računa da očuvaju njene prave vrijednosti. Posjeduju svoje plantaže, vrlo su posvećeni pažljivom fermentisanju i sušenju kakaoa, tako da je njihov kakao prah vrlo finog ukusa i arome.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Just Superior je porodična firma koja je nastala kao odgovor na traganje za najboljim rješenjima protiv, prvenstveno narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam je moderni način života i ishrane donio. Njihov pristup je baziran na temeljno proučenim, naučno provjerenim i pažljivo odabranim sastojcima i proizvodima koji su 100% provjerenog porijekla, sertifikovano organski i potpuno prirodni – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži)! Nudeći premium organske proizvode beskompromisnog kvaliteta, čineći ih lako dostupnim i jednostavnim za korišćenje, kreirano je povoljno okruženje u kojem će hrana biti u funkciji podizanja kvaliteta života i dobrobiti, motivišući ljude da žive zdravijim, punijim i uspešnijim životom.