Dostupan

Just Superor bademovo brašno 200g

Najbolji prijatelj vaših zdravih poslastica!

Bademovo brašno je nutritivno bogat i bezglutenski proizvod dobijen mljevenjem blanširanih badema (bez opne). Sicilijanski bademi sorte Tuono su nadaleko poznati po svom aromatičnom ukusu koji podsjeća na marcipan pa i ovo brašno ima takav ukus.

Idealno za pravljenje proteinskih i bezglutenskih hljebova, palačinki, vafla, mafina, itd.Ovo brašno je izvor proteina i bogato je vlaknima. Proteini doprinose održavanju normalnih kostiju, povećanju i održavanju mišićne mase. Zbog sorte od koje se pravi Superior bademovo brašno sadrži čak do 27% proteina a samo 4% ugljenih hidrata.

  • 100% Vegansko
  • 100% Organsko
  • 100% Čist badem i apsolutno ništa više!
  • Pogodno za keto ishranu i dijabetičare!

Description

Additional information

Dodatne informacije

Just Superior je porodična firma koja je nastala kao odgovor na traganje za najboljim rješenjima protiv, prvenstveno narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam je moderni način života i ishrane donio. Njihov pristup je baziran na temeljno proučenim, naučno provjerenim i pažljivo odabranim sastojcima i proizvodima koji su 100% provjerenog porijekla, sertifikovano organski i potpuno prirodni – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži)! Nudeći premium organske proizvode beskompromisnog kvaliteta, čineći ih lako dostupnim i jednostavnim za korišćenje, kreirano je povoljno okruženje u kojem će hrana biti u funkciji podizanja kvaliteta života i dobrobiti, motivišući ljude da žive zdravijim, punijim i uspešnijim životom.