Dostupan

Saitaku bambusova podloga za izradu sushija 56g

Saitaku podloga za sushi izrađena je od brzorastućeg bambusa, može se očistiti nakon svake upotrebe i koristiti iznova i iznova.

Upute za upotrebu:

  • stavite jedan list sušenih algi (Sushi Nori) na bambusovu podlogu
  • posipajte skuvanu i začinjenu sushi rižu preko sušenih algi (Sushi Nori) ostavljajući 1cm razmaka na vrhu i na dnu
  • dodajte sushi punjenje u sredinu s rižom na vrhu
  • zarolajte podlogu počevši od sebe kako bi dobili valjak-rolnu
  • nakon toga nježno pritisnite podlogu s obje ruke
  • mjesto gdje se sušena alga (Nori) preklapa lagano ovlažite kako bi se spojilo
  • oštrim nožem izrežite rolnu na 5 ili 6 dijelova

Saitaku brand nastao je 2009. godine i u vlasništvu je kompanije Ethnic Distribution GmbH iz Švajcarske. Sam naziv „Saitaku“ na Japanskom znači „dobar izbor“.

Sve potrebno za savršeni sushi donosi Vam – Saitaku.

SKU: 4637 Kategorije: , Tags: ,

Description

Additional information

Dodatne informacije

Saitaku brand nastao je 2009. godine i u vlasništvu je kompanije Ethnic Distribution GmbH iz Švajcarske. Sam naziv „Saitaku“ na Japanskom znači „dobar izbor“. Upravo je to izvorna namjera branda, proizvodnja zdravih sastojaka za sushi, umaka, noodles-a i drugih proizvoda specifičnih za japansku kuhinju. Uzgoj i proizvodnja vrši se autentičnim metodama kako bi potrošači mogli pripremati japanske specijalitete u svom domu, bez gubitka kvalitete hrane. Uživanje u zdravoj kuhinji koja dolazi sa Dalekog istoka sve je više prihvaćena, pogotovo među mlađom populacijom koja je sklona putovanju i istraživanju ukusa. Sushi ima nizak nivo masti, ali je izuzetno hranjiv. Klasična porcija od 7 do 9 dijelova sadrži oko 300-450 kalorija, a riba osigurava izvor proteina i odličan je izvor Omega 3 masnih kisjelina. Sve potrebno za savršeni sushi donosi Vam – Saitaku.