Dostupan

Saitaku Mirin- slatko rižino vino 190g

“Mirin” je slatko rižino vino koje se koristi kao začin u japanskoj kuhinji. Najčešće se dodaje u umake, marinade i glazure za postizanje dodatne arome i slatkoće.

Saitaku brand nastao je 2009. godine i u vlasništvu je kompanije Ethnic Distribution GmbH iz Švajarske. Sam naziv „Saitaku“ na Japanskom znači „dobar izbor“.

Sve potrebno za savršeni sushi donosi Vam – Saitaku.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Saitaku brand nastao je 2009. godine i u vlasništvu je kompanije Ethnic Distribution GmbH iz Švajcarske. Sam naziv „Saitaku“ na Japanskom znači „dobar izbor“. Upravo je to izvorna namjera branda, proizvodnja zdravih sastojaka za sushi, umaka, noodles-a i drugih proizvoda specifičnih za japansku kuhinju. Uzgoj i proizvodnja vrši se autentičnim metodama kako bi potrošači mogli pripremati japanske specijalitete u svom domu, bez gubitka kvalitete hrane. Uživanje u zdravoj kuhinji koja dolazi sa Dalekog istoka sve je više prihvaćena, pogotovo među mlađom populacijom koja je sklona putovanju i istraživanju ukusa. Sushi ima nizak nivo masti, ali je izuzetno hranjiv. Klasična porcija od 7 do 9 dijelova sadrži oko 300-450 kalorija, a riba osigurava izvor proteina i odličan je izvor Omega 3 masnih kisjelina. Sve potrebno za savršeni sushi donosi Vam – Saitaku.