Dostupan

Sbrinz švajcarski sir

Sbrinz AOP Izuzetno ukusan, ekstra tvrd sir Sbrinz AOP je ukusan, ekstra tvrd sir iz centralne Švajcarske koji se može pohvaliti tradicijom dugom vjekovima. 26 odabranih dolinskih i alpskih mljekara svakodnevno ga proizvode od vrhunskog nepasterizovanog mlijeka, sirila i soli.

Sbrinz AOP je 100% prirodni proizvod i ne sadrži nikakve dodatne sastojke. Takođe se čuva u regionu porijekla. Sbrinz se od 2002. godine odlikuje zaštićenom oznakom porekla „AOP“ (Appellation d’Origine Protegee, ZOP na engleskom). Ovo garantuje da jedini Sbrinz AOP koji se prodaje ispunjava stroge zahteve kvaliteta specifikacije proizvoda.

Sazrijeva najmanje 18 meseci Ovom ukusnom siru iz centralne Švajcarske treba vremena da sazri prije nego što se u njemu može uživati – mnogo vremena. Potrebno je najmanje 18 mjeseci da sazri – a što duže zri, ukus je aromatičniji i aromatičniji.

Sbrinz AOP je jedini sir iz Švajcarske u kom se može uživati na tri različita načina:star 18 mjeseci može se rezati na tanke rolne. Kad se sir star 24 meseca razbije na komade, pojačaće bilo koju sirnu platu ili predjelo. I na kraju, ali ne i najmanje važno, naribani Sbrinz AOP samo je ulaznica za čitav niz jela. Sbrinz AOP je izvanredno svestran i uvijek ima odličan ukus!

 

Description

Additional information

Dodatne informacije

Tradicija i budućnost: fascinantni svijet proizvodnje sira Od svježeg mleka do sira: ovaj fascinantni proces i dalje uključuje iste korake koje je činio prije stotina godina; čak i ako je tehnologija uvedena u mnogim oblastima. AOP i IGP: oznake kvaliteta sa karakterom Mnoge vrste švajcarskog sira tradicionalni su specijaliteti koji imaju jaku vezu sa svojim porijeklom. A kada unutra postoji toliko vrijednosti, vrijedi to jasno pojasniti: oznake AOP (PDO) i IGP (PGI) predstavljaju dvije oznake kvaliteta koje garantuju najviše standarde u pogledu porijekla, procesa i kvaliteta.