Dostupan

Vino Laguna Chardonnay 0,75l

Chardonnay je istarsko suvo bijelo vino kristalno čiste, zelenkasto-žute boje, fine arome na bijelo voće, jabuku, krušku, tropsko voće, u ustima svježe i harmonično, ugodne trajnostiukusa.

Preporuka: Uživati rashlađeno na 10-12 °C kao aperitiv, uz lagana predjela od tjestenine ili rižota, uz jela od bijelog mesa, ribe ili morskih plodova.

SKU: 7606 Kategorije: , , Tags: ,

Description

Additional information

Dodatne informacije

Agrolaguna je vodeća prehrambena kompanija u Istri čije se poslovanje odvija u tri proizvodne cjeline – proizvodnji vina, ulja i sira. Maslinovo ulje, vino i sirevi predstavljaju autohtone istarske proizvode. Od 1200 ha obrađenih površina najveći dio čine vinogradi, maslinici i travnate površine.

Proizvodi su lokalno i globalno prepoznati brendovi – Vina Laguna, Ol Istria i Istarski sirevi Špin. Riječ je o proizvodima vrhunskog kvaliteta što potvrđuju brojne zlatne medaljama sa svjetskih takmičenja.
Vina Laguna složena su u piramidu od svježih, živahnih vina za svakidašnju potrošnju pa do izuzetnih, kompleksnih vina za vinske znalce, sve s jednim ciljem – zadovoljstva i užitka na istarski način, s lakoćom.