Dostupan

Vino Laguna Merlot 0,187l

Merlot je suvo crno vino, tamno rubinsko-crvene boje, arome na borovnicu, šljivu i kupinu, u ustima zrelo, toplo, mekano i puno, ugodne trajnosti voćnog ukusa.

Preporuka: Uživati na 18-20°C uz topla predjela s mesnim umacima, hladne mesne nareske i sireve, razna pečenja, meso ili ribu s roštilja.

SKU: 7603 Kategorije: , , Tags: ,

Description

Additional information

Dodatne informacije

Agrolaguna je vodeća prehrambena kompanija u Istri čije se poslovanje odvija u tri proizvodne cjeline – proizvodnji vina, ulja i sira. Maslinovo ulje, vino i sirevi predstavljaju autohtone istarske proizvode. Od 1200 ha obrađenih površina najveći dio čine vinogradi, maslinici i travnate površine.

Proizvodi su lokalno i globalno prepoznati brendovi – Vina Laguna, Ol Istria i Istarski sirevi Špin. Riječ je o proizvodima vrhunskog kvaliteta što potvrđuju brojne zlatne medaljama sa svjetskih takmičenja.
Vina Laguna složena su u piramidu od svježih, živahnih vina za svakidašnju potrošnju pa do izuzetnih, kompleksnih vina za vinske znalce, sve s jednim ciljem – zadovoljstva i užitka na istarski način, s lakoćom.