Dostupan

Zarotti sos sa školjkama vongole 110g

Svi Zarotti proizvodi su rezultat odgovornog izbora, poštujući more i kvalitet koji predstavljaju .

Predstavljamo vam linija proizvoda #SiChef !  Samo vrhunski italijanski sastojci koriste se za Zarotti liniju sosova ,zato ovi proizvodi  djeluje kao domaći: dobri, mirisni i ukusni.Umaci spremni za jelo: školjke i skuša, tunjevina, dagnje, marinara sa inćunima. Svi proizvodi su su bez glutena i odgovaraju količina za dvije porcije.

Zarotti umak od paradajza sa vongolama i grančicma peršuna. Savršen začin za predjela od ribe s tipičnim mediteranskim ukusom.

Zarotti donosi radosti i mirise mora na vaš sto.

Description

Additional information

Dodatne informacije

Zarotti priča počinje na obali Cilentoa – kolijevci dobre, jednostavne mediteranske hrane, gde je sjedište glavne proizvodne jedinice.Devedesetih godina se sele u Parmu – “dolinu hrane “,gdje preuzimanjem kompanije ZAROTTI SpA, jednog od najprestižnijih imena u proizvodnji fileta tune i inćuna najvišeg kvaliteta.Sjedište firme nalazi se u San Marco di Castellabate (SA) gdje je i moderna fabrika sa svim najnovijim tehnologijama. Tradicionalna proizvodnja i tehnologija dva su naizgled dijametralno suprotna koncepta, ali naprotiv, garantuju kvalitet proizvoda ZAROTTI SpA koji, direktnom kontrolom svih faza proizvodnog ciklusa od ribolova do prodaje gotovog proizvoda, omogućavaju izuzetan kvalitet. Zarotti proizvodi su potpuno prirodni ,bez konzervanasa, bez boja i aditiva, pakuju se u staklo ili limenku koristeći 100% reciklirajuće materijale.