KategorijeNovosti

Espana – Ukusi Španije za vašim stolom!

Miguel España e Hijos  dolazi nam iz Španije,  vodeća je kompanija u sektoru suhomesnatih proizvoda i favorit u mesnoj industriji još od 1986. godine.

Miguel Espana e Hijos je 1986.godine osnovao Miguel Espana,Danas je ovo porodični biznis koji vodi njegovo četvoro djece. Poslednjih decenija postala je vodeća kompanija u sektoru suhomesnatih proizvoda. Broj 1 u proizvodnji kobasica i veliki ambasador i izvoznik španskih kobasica i pršuta u inostranstvo.

Tradicijom, kvalitetom, inovativnošću  stvarali su širok spektar proizvoda koji su ih doveli do izuzetnog uspjeha u više od 75 zemalja.U svom asortimanu imaju  vrhunski izbor Serrano, Iberian i Bellota  proizvoda !

Da bi stvorili proizvode posebnog kvaliteta i porijeka potrebno je da se koristi najkvalitetnije meso.Espana je kompanija koja posebnu pažnju posvećuje upravo tome.

Za većinu svojih proizvoda biraju prvoklasno meso iberijskih svinja koje imaju posebnu genetiku koja je razlikuje od drugih rasa svinja. Ova genetska raznolikost je ključna za očuvanje vrste i njeno prilagođavanje različitim sredinama.

Iberijske svinje se uzgajaju u određenim oblastima Iberijskog poluostrva, kao što su Ekstremadura, Andaluzija i drugi regioni Španije i Portugala. Ova staništa pružaju raznovrsnost pejzaža, od šumovitih pašnjaka do planina i ravnica, podržavajući širok spektar ekoloških interakcija.Ishrana iberijske svinje takođe doprinosi njenoj biodiverzitetu. Ove životinje se uglavnom hrane žirom, travama, korijenjem i drugim prirodnim resursima koje nađu na pašnjacima. Meso pata negre je zato vrlo fino, prošarano masnoćama i vezivnim tkivom.Od pata negre dobija se čitava paleta suhomesnatih proizvoda, poput pršute, dimljene pečenice ili raznih vrsta kobasica.

Ova raznovrsna ishrana ne utiče samo na ukus i kvalitet njihovog mesa, već i promoviše raznovrsnost biljaka u ekosistemima u kojima pasu.Ova rasa svinja nije samo osnovni element u gastronomiji i kulturi regiona, već igra i ključnu ulogu u očuvanju i promociji biološke raznovrsnosti u ekosistemima u kojima se uzgaja.

 Svaki proizvod je pažljivo odabran i pripremljen da garantuje izuzetan ukus i nenadmašan kvalitet  i odražava posvećenosti i tradiciju prilikom izrade.

Autentičan  ukus i gastronomsko iskustvo bez premca!

Naš asortiman za vašu premium uslugu!

Kontaktirajte naš prodajni tim koji će u najkraćem roku za vas obezbijediti najpovoljnije tržišne uslove i kvalitetnu podršku vašem poslovanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *