KategorijeNovosti

Fine Food

Autentičan ukus tradicionalnih bosanskih receptura!

Fine Food je brend koji je za kratko vrijeme svojim delicijama osvojio je Sarajevo a sada je dostupan i u regionu.Njihov recept je jednostavan. Znanje, ljubav i predani rad, vrhunske sirovine povezane tradicionalnim recepturama, te snaga moderne tehnologije, formula su za vrhunske proizvode.

Sve one koji redovno posjećuju Fine Food pekare obradovala je vijest da se njihovi omiljeni proizvodi mogu pronaći i na policama supermarketa.Smrznute pite, somuni,podloge za pizzu, proizvodi od lisnatog tijesta dokaz su da se smrznuti proizvodi nezasluženo nalaze na spisku omraženih namirnica.Industrijskim zamrzavanjem sačuva se više hranljivih materija nego bilo kojim načinom čivanja, tako da su Fine Food proizvodi nutritivno bogati kao i svježi.

Fine Food slojeviti asortiman čini gotovo dvije stotine proizvoda, razvijan je kako bi zadovoljio različite gastronomske zahtjeve potrošača pa čak i ona, najzahtjevnija nepca. Svaki proizvod napravljen je od posebno odabranih sastojaka, uz upotrebu poslednjih prehrambenih tehnologija kako bi se osigurala zdravstvena ispravnost i najviši kvalitet koji odgovara međunarodnim standardima.

Proizvodi se dijele u više atraktivnih kategorija a izuzetno su atrakivni za HoReCa sektor!

Već poslije prvog zalogaja , osjetićete autentičan ukus tradicionalnih bosanskih receptura.To je zbog toga što su svi proizvodi iz njihovog asortimana razvijeni u saradnji sa gastronomskim stručnjacima,napravljeni od posebno biranih sastojaka ,sa fokusom na njigov kvalitet i porijeklo , uz upotrebu poslijednjih prehrambenih tehnologija u proizvodnji.

Kontinuirane investicije u svoj proizvodni pogon , edukaciju zaposlenih ,upotrebu poslednjih tehnologija u proizvodnim procesima , međunarodni sertifikati kao ISO 9001:2015 ,HACCP ,IFS i Halal služe kao garancija kvaliteta.Veoma je važno istaknuti da kao ekološki osviješćena kompanija u svom proizvodnom pogonu ima i najsavremeniju mašinu za duboko smrzavanje hrane , koja radi na CO2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *