KategorijeNovosti Uncategorized

Distribucija smrznutog programa

Kao jedan od vodećih distributera prehrambenih proizvoda na našem tržištu konstantno se trudimo da kroz svoj poslovni sistem našim partnerima u svim kanalima prodaja pružimo vrhunsku uslugu i dodatu vrijednost.

Prateći razvoj firme ,širenjem asortimana i mijenjanjem potreba tržišta unapređivali smo i naš distributivni kanal.Kao trajno opredjeljenje je da djelatnost kojom se bavimo kroz inovacije uvijek unapređujemo i usklađujemo sa stanjem na tržištu i trendovima u svijetu.Zato sada dio našeg distributivnog i logističkog sistema od sada čini i distribucija smrznutog programa.
Smrznuti proizvodi doživljavaju svoju ekspanziju , jer osim što štede vrijeme i novac osiguravaju konstantan kvalitet i dostupnost tokom čitave godine.

Od sada u našem asortimanu nalaze se proizvodi iz smrznutog programa, kao što su smrznuto povrće, ribe i morski plodovi.I ovog puta birali smo najkvalitetnije brendove iz regiona.

Širenje distributivnog centra prati usavršavanje i integraciju svih logističkih procesa.Praćenjem novih tehnologija u transportu vozni park smo obnovili najsavremenijim višekomornim termo vozilima sa multi-temperaturnim režimom koja omogućavaju da roba stigne do kupca na najkvalitetniji i najbrži način uz efikasno temperaturno kontrolisanje.

U toku sezone a i van nje, kupce iz retail i horeca segmenta snabdijevamo najkasnije u roku od 24h od porudžbine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *