KategorijeNovosti Uncategorized

Negroni nam donosi vrhunski brend italijanskih delikates proizvoda – Montorsi 1880 !

Negroni je najpoznatiji brend mesnih proizvoda u Italiji sa čak 7 proizvodih pogona. Lider na tržištu vrhunskih delikatesnog mesa više od jednog veka,  još uvek je orijentir za potrošače.

Korporativna filozofija se zasniva na potpunoj kontroli cjelokupnog proizvodnog ciklusa, od ishrane životinja do distribucije krajnjeg proizvoda, sa ciljem da se garantuju najviši standardi kvaliteta i bezbjednosti zadovoljavajući najviše svjetske standarde.

Negroni nam predstavlja vrhunske delikates proizvode Montorsi  1880 !

Kompanija Montorsi je osnovana 1880. godine kao porodična radionica za preradu mesa, u oblasti Italije (Acquaria di Montecreto) koju karakteriše snažna veza ljudi i zemlje, i iskrena strast prema dobroj hrani.

Tajni sastojci koje porodica Montorsi već pet generacija koristi u izradi svojih mesnih prerađevina su svjež vazduh i znalačke ruke zaposlenih, koji već više od jednog vijeka čuvaju delikatesnu tradiciju Montrosi i pretvaraju je u jedinstveno kvalitetne proizvode.Danas je Montrosi vodeća italijanska kompanija u proizvodnji mesnih prerađevina koja se ponosi svojim proizvodnim procesom. Od ekskluzivne produkcione linije, preko odabira najboljih rasa svinja i sirovih materijala za njihovu ishranu, do direktne dostave proizvoda na mjestima prodaje, svaki segment proizvodne linije Montrosi se upravlja jednim ciljem — obezbijediti najbolje meso za potpuno zadovoljstvo potrošača.

U našem asortimanu nalazi se čuveni Parma pršut koji je nosilac PDO oznake koja garantuje zaštićeno porijeklo i način proizvodnje po najstrožijim standardima.Takođe, tu su vrhunske kuvane šunke, Napoli , Milano i Ungherese salame kao i Olimpia mortadele .

Dostupan asortiman potražite na našoj web stranici!

Kontaktirajte naš prodajni tim koji će u najkraćem roku za vas obezbijediti najpovoljnije tržišne uslove i kvalitetnu podršku vašem poslovanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *