KategorijeNovosti

NOVO -Ambropek sinonim za kvalitet u pekarskoj industriji

Koja je tajna dobrog hljeba?

  • Visokokvalitetni sastojci
  • Posebni delikatno kreirani recepti
  • Kvalitet zasnovan na tehnologiji
  • Tradicionalna priprema
  • Posveฤ‡enost

๐€๐ฆ๐›๐ซ๐จ๐ฉ๐ž๐ค ๐ฉ๐ซ๐จ๐ข๐ณ๐ฏ๐จ๐๐ข ๐ฌ๐ž ๐๐ฎ๐›๐จ๐ค๐จ ๐ฌ๐ฆ๐ซ๐ณ๐ง๐ฎ๐ญ๐ข ๐๐จ๐ฌ๐ญ๐š๐ฏ๐ฅ๐ฃ๐š๐ฃ๐ฎ ๐ฎ ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐š๐ฏ๐ง๐ข๐œ๐ž ๐ข๐ฅ๐ข ๐ซ๐ž๐ฌ๐ญ๐จ๐ซ๐š๐ง๐ž ๐ ๐๐ฃ๐ž ๐ฌ๐ž ๐ง๐š๐ค๐จ๐ง ๐จ๐๐ฆ๐ซ๐ณ๐š๐ฏ๐š๐ง๐ฃ๐š ๐ฉ๐จ๐ง๐จ๐ฏ๐จ ๐ฉ๐ž๐ค๐ฎ ๐ฎ ๐ณ๐š๐ ๐ซ๐ข๐ฃ๐š๐ง๐จ๐ฃ ๐ซ๐ž๐ซ๐ง๐ข, ๐š ๐ณ๐š๐ญ๐ข๐ฆ ๐ฌ๐ž ๐ฆ๐ข๐ซ๐ข๐ฌ๐ง๐ข, ๐ฌ๐ฏ๐ฃ๐ž๐ณฬŒ๐ข, ๐ฉ๐ž๐œฬŒ๐ž๐ง๐ข ๐ฉ๐ซ๐จ๐ข๐ณ๐ฏ๐จ๐๐ข ๐ฌ๐ญ๐š๐ฏ๐ฅ๐ฃ๐š๐ฃ๐ฎ ๐ง๐š ๐ฉ๐จ๐ฅ๐ข๐œ๐ฎ.

๐€๐ฆ๐›๐ซ๐จ๐ฉ๐ž๐ค pekarski proizvodi se prave od tradicionalnog, dugo fermentisanog ‘sourdough’ kisjelog tijesta koje uparuju sa domaฤ‡im i meฤ‘unarodnim ukusima.

Domaฤ‡a tijesta i njihov prirodni proces dizanja ฤine Ambropek proizvode izuzetnim ,dok je vrhunsko braลกno iz Slovaฤke i Maฤ‘arske zasluลพno je za odliฤan miris, hrskavu teksturu i dugotrajnu svjeลพinu.

Svi Ambropek proizvodi se izraฤ‘uju u njihovoj pekari.U svojim pekarskim proizvodima ne koriste nikakve konzervanse โ€“ njihovu svjeลพinu obezbjeฤ‘uju, s jedne strane, sama kisjela tijesta, a s druge strane proces dubokog zamrzavanja.

Svojim partnerima pruลพaju dodatna vrijednost a to je pouzdanost, koja je rezultat kontinuiranih konsultacija izmeฤ‘u njihovog posveฤ‡enog, profesionalnog tima i partnera.Za njih je takoฤ‘e vaลพan kontinuirani razvoj i usavrลกavanje. Svake godine uvode nekoliko sezonskih proizvoda.Najsavremenija oprema i prefinjena tehnologija samo su dio kvaliteta njihovog proizvoda.

Kontaktirajte naลก food-service prodajni tim i odaberite asortiman za vaลก restoran !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *