Dostupan

Fine Food pizza in Teglia podloga 1200g

Fine Food podloge za pizzu izrađuju se na zanatski način – ručno, prema jedinstvenoj recepturi, vodeći računa o pravovremenom slijedu aktivnosti tokom kompletnog proizvodnog procesa, kako bi dobili savršen finalni proizvod. Spoj su kvaliteta, brzine i jednostavnosti pripreme.

Fine Food podloge za pizzu karakteriše jednostavnost upotrebe i fleksibilnost i brzina koju nude. Za savršenu pizzu, uz malo mašte, potrebno je dodati željene sastojke na polu-pečenu odleđenu podlogu, pa ih skupa doraditi nekoliko minuta u rerni. U poslovnom svijetu, eliminišu potrebu za kvalitetnim pizza majstorom, kojeg je izazov pronaći na tržištu rada.

Zahvaljujući kontinuiranoj saradnji sa gospodinom Matteo Berardini iz Italijanske asocijacije pizza majstora „Istituto Nazionale Pizzaioli“ (INP), recepturu podloga za pizzu Fine Food je doveo do savršenstva. Duboko-zamrznute podloge za pizzu savršene su za sve tipove ugostiteljstva, budući da pojednostavljuju operativne procedure, omogućuju vlasnicima i menadžerima da izbjegnu troškove i prepreke na koje mogu naići u pripremi perfektnog tijesta za pizzu, ali i za sve potrošače koji žele ukus autentične Italijanske pizze unutar svog doma u nekoliko minuta.

Proizvode se u komercijalnom i HoReCa pakovanju.Ova inovativna receptura predstavljena je i na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL u Parizu ,najvećem sajmu prehrambene industrije u svijetu

Description

Additional information

Dodatne informacije

Fine Food je brend koji je za kratko vrijeme svojim delicijama osvojio je Sarajevo a sada je dostupan i u regionu.Njihov recept je jednostavan. Znanje, ljubav i predani rad, vrhunske sirovine povezane tradicionalnim recepturama i snaga moderne tehnologije, formula su za vrhunske proizvode.
Fine Food slojeviti asortiman čini gotovo dvije stotine proizvoda, razvijan je kako bi zadovoljio različite gastronomske zahtjeve potrošača pa čak i ona, najzahtjevnija nepca. Svaki proizvod napravljen je od posebno odabranih sastojaka, uz upotrebu poslednjih prehrambenih tehnologija kako bi se osigurala zdravstvena ispravnost i najviši kvalitet koji odgovara međunarodnim standardima.Proizvodi se dijele u više kategorija a izuzetno su atrakivni za HoReCa sektor!

Već poslije prvog zalogaja , osjetićete autentičan ukus tradicionalnih bosanskih receptura,zato što su svi proizvodi iz njihovog asortimana razvijeni u saradnji sa gastronomskim stručnjacima,napravljeni od posebno biranih sastojaka ,sa fokusom na njihov kvalitet i porijeklo , uz upotrebu poslijednjih prehrambenih tehnologija u proizvodnji.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fine Food pizza in Teglia podloga 1200g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *