KategorijeNovosti

Tradicionalni ukus za samo 5 minuta!

Tursitička sezona je počela a mi se trudimo da našim asortimanom olakšamo vaše poslovanje. Predstavljamo vam smrznuti program gotovih proizvoda za jela sa roštilj premium brenda u ovoj kategoriji .

Priuštite vašim gostima gurmanski doživljaj uz vrhunska jela sa roštilja i minimalnu angažovanost osoblja!

Proizvodi Pink ćevabdžinice  garantuju svježe meso najkvalitetnija grla stoke sa zlatiborskih pašnjaka i njegova prerada po visokim standardima u proizvodnji hrane, što potvrđuju i sertifikati međunarodnih institucija HACCAP i IFS sistemu kvaliteta. Spoj tradicionalnih recepata, savremene tehnologije i najviših standarda obezbjeđuje jedinstveni ukus po kome su prepoznatljivi.Svi njihovi  proizvodi su bez GMO (genetski modifikovanog materijala).

Pink proizvodi napravljeni su po tradicionalnoj recepturi od goveđeg i junećeg mesa I i II kategorije.Zamrznuti su i spremni za pripremu, sa rokom trajanja od 9 mjeseci.Prvi su u Srbiji uveli “frozen sistem” zaleđivanja pljeskavica i ćevapa.Ova napredna tehnologija omogućava da se za samo pet minuta zaledi usitnjeno meso koje je oblikovano u ćevape i pljeskavice. Zahvaljujući tome meso zadržava sva svoja pozitivna svojstva i proteine. Tokom procesa zaleđivanja koristi se prehrambeni ugljen-dioksid koji garantuje da meso ne može sadržati bakterije.

Ovako obrađene pljeskavice i ćevapi mogu se direktno staviti iz zamrzivača u tiganj ili na roštilj i za 5 minuta biće gotovi!

Jednostavno, brzo i garantovano kvalitetno ! Svi proizvodi dolaze u HoReCa pakovanjima.


Kontaktirajte naš prodajni tim koji će u najkraćem roku za vas obezbijediti najpovoljnije tržišne uslove i kvalitetnu podršku vašem poslovanju.