Dostupan

Iločki podrumi Traminac Principovac vino 0,75l

Poluslatko vino zlatno žute boje, intenzivno razvijenog sortnog mirisa. Ovo plemenito vino punog je, harmoničnog i slatkastog ukusa u kojem dominira intenzivna aroma meda. Vino je punog, snažnog tijela, kremozno i zaokruženo.

Preporuka:
Savršeno za svečane prilike i jela od bijelog mesa kao i  fine sireve. Vino za uživanje!

Temperatura serviranja:
10-12 °C

Vina iz linije Principovac su vrhunska suva bijela vina, dobijena od ručno ubranog grožđa s jedinstvenog vinogradarskog položaja Principovac. Intenzivna, bogata i elegantna vina s naglašenim sortnim karakteristikama, snažnog su tijela s velikim potencijalom za čuvanje i dodatno dozrijevanje u boci. Idealna su za svečane prilike, uz fine sireve, jela od bijelog mesa, slatkovodnu i morsku ribu.

SKU: 6515 Kategorije: , Tag:

Description

Additional information

Dodatne informacije

Na desnoj obali Dunava, u najistočnijem gradu Republike Hrvatske, Iloku, u gradu starina i vina smjestili su se Iločki podrumi. Ovdje se nastavlja više od dva milenijuma stara tradicija uzgoja vinove loze i vina visokokvalitetnog sortimenta sa vinograda koji se u valovitim platoima zapadnih odronaka Fruške gore spuštaju prema moćnom Dunavu. Vina se proizvode na 990 ha vinogradarskih položaja, a ukupno se godišnje proizvede oko 4 miliona litara vina,koja su i nositelji brojnih priznanja osvojenih na najprestižnijim domaćim i međunarodnim stručnim vinskim ocjenjivanjima.